Haberler:
Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Giriş Yap
Kayıt Ol
VolvoRUN Forum
»
Genel Konular
»
Genel Sohbet
»
Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yön
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yön (Okunma sayısı 1320 defa)
s40
Hiper Üye
Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yön
«
:
23 Nisan 2015, 15:03:10 »
Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yöneticiler ile iletişime geçin.
resim atamıyorum dosya boyutunu 600 kb ye indirdim genede olmadı, ikon mu koysam acaba
skr44
Administrator
Über Üye
Ynt: Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yön
«
Yanıtla #1 :
24 Nisan 2015, 00:40:49 »
hafta sonu ilgileniyorum. Dropbox, box, google drive, sugar sync gibi bulut hesabı varsa oralara yukleyıp .jpg uzantısını da paylasabılırsınız.
s40
Hiper Üye
Ynt: Dosyanın yükleneceği dizin doludur. Lütfen daha küçük bir dosya deneyin veya yön
«
Yanıtla #2 :
24 Nisan 2015, 13:29:02 »
hiç sorun değil beklerim
skr44
Administrator
Über Üye
«
Yanıtla #3 :
25 Nisan 2015, 21:27:50 »
sorunun giderilimiş olması gerekıyor tekrar bır sıkıntı yasarsanız yazın lutfen. Max 1. dosyanın boyu 1.6mb den kucuk olmalı buyuk fotolar ıcın ımage resızer kullanabılrsnz
s40
Hiper Üye
«
Yanıtla #4 :
27 Nisan 2015, 01:37:54 »
teşekkürler. ellerine sağlık denerim şimdi.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
VolvoRUN Forum
»
Genel Konular
»
Genel Sohbet
»